divendres, 20 de maig del 2016

Més per Menorca torna a l’acord unitari al Senat després que Podem rectifiqui la posició anterior

L’Assemblea de la coalició considera que la proposta d’Albert Jarabo s’aproxima al pacte que es va tancar a Menorca el dijous dia 12


La insistència de Podem Illes Balears perquè Més per Menorca s’incorpori a la candidatura unitària d’esquerres al Senat ha fet que l’assemblea de Més per Menorca valoràs una nova proposta del líder balear Alberto Jarabo. El fet que l’oferta de Podem IB sigui més flexible i s’aproximi al pacte que el passat dia 12 van tancar els representants menorquins de Més, Podem i Esquerra de Menorca, ha reconduït l’esperit d’acord unitari al Senat.

Més per Menorca es va indignar en l’assemblea del passat divendres dia 13 després  de què Podemos de Madrid trencàs el pacte segellat a Menorca el dia abans i d’aquí la ruptura per la candidatura unitària. Podem Illes Balears va reobrir les negociacions i ha presentat un nou document que contempla molts dels punts que ja s’havien pactat al principi. Els principals punts són:

1.- La candidata serà Marga Benejam, la mateixa persona pactada al principi.
2.- La candidata, en cas de ser elegida senadora, tindrà vot al sí de la Comissió de Seguiment formada pels tres partits.
3.- També podrà elegir el grup parlamentari al qual ha d’estat adscrita.
5.- Els percentatges ponderats en el si de la Comissió de Seguiment seran del 42% per Podem, 34% per Més per Menorca i 24% per Esquerra de Menorca.
6.- El nom de la candidatura serà Units Podem Més.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada