divendres, 2 de gener del 2015

Votacions candidatures cap de llista


Aquest pròxim diumenge 4 de gener de 2015 se celebraran les primàries de Més per Menorca per escollir el cap de llista al Parlament de les Illes Balears i la cap de llista al Consell Insular de Menorca.

Les votacions es realitzaran de dues maneres: de forma presencial (el proper diumenge 4 de gener) i per correu electrònic (des d’avui mateix, 2 de gener, fins el proper diumenge 4 de gener).


QUI POT VOTAR

Poden votar totes les persones que formen part del cens electoral de primàries de Més per Menorca.


COM PUC VOTAR

Has de decidir si vols votar presencialment o per correu electrònic. Una vegada decidida la teva modalitat de vot, has de seguir les següents instruccions.

Pel que fa al VOT PRESENCIAL

- Quin dia he d'anar a votar?

El pròxim diumenge dia 4 de gener de 2015.

- En quin horari es pot votar?

L'horari de votacions presencials serà de 12 h a 14 h i de 17 h a 19 h.

- On he d'anar a votar?

De forma presencial podràs votar a la mesa que t’han assignat, i de la qual has rebut la confirmació, de les tres que hi ha, ja sigui a:

- Maó: Cós de Gràcia número 29 (local del PSM).
- Es Mercadal: Centre de Convencions de Mercadal.
- Ciutadella: Captius de Constantinoble 53 (local del PSM).

- He de votar a la mesa que estic inscrit?

Sí, has d’anar a la mesa que estàs inscrit, per tal d’evitar dobles votacions, i perquè constaràs en el cens d’aquella mesa i no en el de cap altra.

- Quin document he de dur per votar?

A l'efecte de comprovar la identitat dels electors i electores en el vot presencial, segons el reglament, per tal de prevenir qualsevol intent d’exercir el vot més d’una vegada, es podrà demanar que es presenti l’original del Document d’Identitat (DNI), del Passaport o d'un altre acceptat per la Comissió de Primàries. Per tant, basta dur el document d’identitat, passaport, carnet de conduir o qualsevol altre que ens permeti comprovar la identitat en el moment de votar.


Pel que fa al VOT TELEMÀTIC (per correu electrònic)

De forma telemàtica es podrà votar per correu electrònic. Totes les persones inscrites al cens electoral i que ens hagin facilitat el correu electrònic, rebran, des del correu de mespermenorca@gmail.com, 6 paperetes en format PDF. 2 Paperetes verdes per a la candidatura del Consell (una amb un vot a favor de la candidatura, marcat amb una x la casella de votació, i una en blanc, sense casella), 2 vermelles per a la candidatura del Parlament (una amb un vot a favor de la candidatura, marcat amb una x la casella de votació, i una en blanc, sense casella) i 2 de blanques, que pot utilitzar per si vol fer un vot de protesta o de disconformitat amb el procés.

Vot a favor candidatura Consell
Vot en blanc candidatura Consell
Vot de protesta o disconformitat Consell
Vot a favor candidatura Parlament
Vot en blanc candidatura Parlament
Vot de protesta o disconformitat Parlament

Una vegada decidit el sentit del vot, l’elector haurà d’enviar un correu a primariesmespermenorca@gmail.com adjuntant: 1 única papereta de les 3 rebudes per a l’elecció al Consell i 1 única papereta de les 3 rebudes per a l’elecció al Parlament. A més del document escanejat d’un document que permeti acreditar la identitat de la persona.

Tota l'explicació del vot telemàtic (transparència, secret de vot, anonimat del vots, etc.) la podeu llegir en el següent document: Document amb el funcionament del vot telemàtic a través de correu electrònic.


- Quan puc començar a votar per correu electrònic?

El vot telemàtic es podrà realitzar des d’avui mateix, divendres 2 de gener, a partir del moment que les persones que formen part del cens rebin el correu electrònic amb les paperetes fins al diumenge dia 4 de gener a les 19 h.

Per qualsevol dubte sabeu que podeu contactar amb nosaltres a mespermenorca@gmail.com.

Si alguna persona no s'ha pogut inscriure al cens i vol anar a votar presencialment, a cada una de les meses i haurà membres de la Comissió de primàries amb un full d'adhesió al cens que permetran inscriure's i votar sempre i quan es compleixin amb tots els paràmetres establerts en aquestes primàries.

Esperem la participació de tothom!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada