dimecres, 7 de gener del 2015

Resultats votacions cap de llista


El passat dia 4 de gener de 2015 és van realitzar les votacions de la primera fase del procés de primàries de Més per Menorca per escollir els caps de llista al Consell Insular de Menorca i al Parlament de les Illes Balears.

Després de verificar els resultats de les votacions primàries els resultats definitius obtinguts van ser:

-Cens final 433 persones. N'hi havia 411 al cens inicial, i durant el dia 4 es van realitzar 22 noves inscripcions al cens (4 a la mesa des Mercadal, 6 a la mesa de Ciutadella i 12 a la mesa de Maó).

-Total de vots emesos va ser de 213, 150 presencials i 63 per correu electrònic. A Es Mercadal van votar 29 persones, a Ciutadella 67 i a Maó 54.

- El percentatge de participació va ser del 49.2% del cens.

- D’aquests vots, el 100% van ser favorables als dos candidats que s’havien presentat: Maite Salord al Consell Insular de Menorca i Nel Martí al Parlament de les Illes Balears.

Tal i com determina el Reglament de primàries s'ha elaborat un informe d'aquest procés, que és el següent: Informe de la comissió de primàries.

Si algú vol algun altre tipus d'informació sobre el procés de primàries pot contactar amb nosaltres a mespermenorca@gmail.com

El proper diumenge dia 18 de gener, a les 12h a la sala de dalt del Casino 17 de Gener de Ciutadella, es realitzarà l'acte de presentació Maite Salord i Nel Martí com a candidats a les llistes del Consell Insular de Menorca i del Parlament de les Illes Balears. Us hi esperam!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada