dissabte, 20 de maig del 2017

El 1r. Congrés de Més per Menorca obre les portes


La formació menorquinista inicia avui dissabte a les 16 hores la primera jornada amb el lliurament d’acreditacions, obertura del Congrés i constitució de la Mesa de Presidència





 Més per Menorca enceta avui dissabte el seu primer Congrés. Una cita que pretén consolidar el projecte polític iniciat l’any 2014 amb el qual obtingué uns satisfactoris resultats electorals el maig de 2015, amb l’accés a la presidència i govern del Consell, la creació d’un grup parlamentari propi i la consecució de 20 regidors adherits a Més per Menorca integrats en candidatures municipals diverses.
page1image7856 page1image8184
 Dues Ponències, la de l’Ideari i la d’Organització, a més de la ratificació del Document Menorca 2025, són els eixos centrals de la cita congressual que s’obrirà demà capvespre a les 16 hores al Centre de Convencions des Mercadal. Comptarà amb els debats corresponents i la votació de les esmenes presentades en fases prèvies de participació. La ponència d’Ideari compta amb 4 esmenes, mentre que la d’Organització n’ha registrat un total de 21.

 Cal destacar la proposta feta pel Comitè Organitzador, a través de les seves meses de treball, de superar l’actual estatus de coalició per convertir-se en una nova formació política amb capacitat per regular-se millor i de forma més eficient.

 Dins aquest apartat d’Organització s’hi estableix la creació de la figura de nou Coordinador General de Més per Menorca, així com els corresponents membres de la Comissió Executiva que integri la representació dels partits agregats així com la d’altres independents.

Festa a la Plaça Pare Camps des Mercadal amb l’actuació de Cris Juanico

 Les sessions congressuals donaran pas després a la relaxació i a l’oci amb un festa que se celebrarà a la plaça Pare Camps des Mercadal amb l’actuació del cantant Cris Juanico i dos músics més. L’organització considera que la primera jornada ha de comptar amb un tancament festiu de la primera jornada.

 Per al diumenge, el Congrés reprendrà la seva activitat amb el tercer plenari que tindrà com a únic punt la presentació del Document Menorca 2025. Seguidament s’obrirà el termini per a la presentació de candidats als càrrecs orgànics, en el cas que s’hagi aprovat la ponència d’Organització del dia anterior. Posteriorment es procedirà a les votacions, si s’escauen i a la proclamació dels càrrecs elegits. Arribarà, sobre el migdia, la cloenda del Congrés en la que intervindran els convidats vinguts de fora i que representen a formacions polítiques afins a Més per Menorca i procedents d’altres territoris de l’Estat espanyol.

 Més per Menorca té confirmada la presència d’Ana Miranda del BNG (Bloque Nacionalista Galego); Bernat Picornell d’ERC; Biel Barceló i Bel Busquets de Més per Mallorca i Sílvia Tur de Gent per Formentera



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada