dimecres, 1 de juny del 2016

Benejam: “Hem de dignificar la política i treballar des del carrer”

La candidata de Units Podem Més es va presentar ahir als mitjans de l’illa destacant els aspectes socials i la lluita contra la pobresa.

Marga Benejam, la candidata de Units Podem Més, ahir a la presentació de la candidatura

Marga Benejam, la candidata de la coalició d’esquerres al Senat per Units Podem Més ha estat presentada avui capvespre a Ciutadella pels representats dels partits que conformen la confluència d’esquerres a Menorca. Hi han assistit Maite Salord, en representació de Més per Menorca; Mae de la Concha, en nom de Podem i Biel Pons en representació d’Esquerra de Menorca-EU.

La candidata ha manifestat que aquesta era una oportunitat per donar una passa a la política i per fer feina per a la gent. “En política no tothom és igual. La majoria fa política de forma honesta, malgrat els casos de corrupció que ens arriben cada dia a través dels mitjans”. També ha dit que “la política ha de ser un exercici per dignificar la funció i gestió públiques, perquè ja és hora de cercar altres formes de gestionar les necessitats de la gent”.

En aquest sentit, Benejam s’ha centrat en els aspectes socials recordant que “la pobresa creix per tot arreu. Fins i tot a Menorca hi ha gent que dorm al carrer. A més cal tenir en compte també que la classe mitjana en aquest país desapareix, d’aquí que restituir polítiques laborals dignes és una tasca a fer des del nou govern”.

La candidata ha deixat molt clares les ganes de treballar per a l’illa en el cas de sortir elegida senadora. Si és així, “la veu de Menorca no serà inútil a Madrid. Vull treballar des del carrer i escoltant la gent”. També indicà la importància de seguir insistint en aspectes com la connectivitat o el finançament.


Prèviament, els tres representants dels partits han agraït la disposició de Benejam per encapçalar una llista unitària perquè Menorca pugui tenir veu pròpia a la Cambra Alta de Madrid. Han reconegut que l’acord final va constar una mica, però que la voluntat d’un projecte comú al Senat havia de prevaldre. També que la candidata no va generar cap dubte entre les tres formacions i que la unitat de les esquerres dóna la confiança i la convicció de treure l’escó de senadora per a Benejam.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada