dijous, 17 de novembre del 2016

Satisfacció de Més per Menorca per la gratuïtat de 15 minuts d’aparcament a l’aeroport, tot i demanar-ne 30

La coalició menorquinista considera el temps atorgat per la direcció d’AENA una mica limitat, però reconeix que és una primera passa




  Més per Menorca expressa la seua satisfacció per la concessió dels 15 minuts gratuïts a l’Aeroport de Menorca per facilitar la sortida i entrada de passatgers de les instal·lacions aeroportuàries. Una reivindicació que Més per Menorca ja havia fet fa uns mesos, encara que la petició menorquinista era de poder disposar dels 30 primers minuts sense pagar tiquet d’aparcament per poder acompanyar els passatgers.

  Tot i que no és la demanda sol·licitada en el seu dia, la formació menorquinista admet que es tracta d’una primera passa per facilitar les càrregues i descàrregues d’equipatge i l’acompanyament dels passatgers i que el conductor del vehicle no hagi de pagar l’aparcament des del minut 1. Un fet que hem d'agrair a la direcció.

  El grup parlamentari de Més per Menorca havia presentat el passat més d’abril una proposta al Parlament que sol·licitava que el Govern negociàs amb AENA la gratuïtat dels 30 primers minuts per poder atendre i ajudar els passatgers, familiars o amics, que accedien o sortien de la terminal corresponent. Per tant, la mesura, tot i ser benvinguda i celebrada, és una mica limitada, pel que es considera que el temps més raonable és el de 30 minuts. D’aquí que Més per Menorca seguirà insistint per ampliar l’actual gratuïtat.


  L’espai on es podrà aparcar gratuïtament durant 15 minuts és davant la façana de la terminal de sortides amb una disposició de 50 places.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada