dijous, 6 d’octubre del 2016

Més per Menorca prepara el seu I CONGRÉS, a celebrar el proper mes de maig

L’Assemblea aprovà el passat 17 de setembre convocar aquesta cita política per remarcar el nou l’ideari de la formació fins a 2025



  Més per Menorca inicia els preparatius per a la celebració del I Congrés de la coalició d’ençà la seua constitució, l’any 2014. A l’esmentada assemblea es va nomenar la Comissió Organitzadora, formada per sis persones, que anirà treballant la documentació pertinent fins aleshores. S’inicia, per tant, un procés que ha de fructificar en un projecte de futur dirigit a una Menorca més cohesionada i que preservi els seus valors socials, naturals i culturals; una terra on ningú se senti rebutjat i que oferesqui més oportunitats als joves.

  La cita congressual té un triple objectiu:

1) Fixar l’ideari de Més per Menorca

2) Establir un model organitzatiu que propiciï la participació en uns moments històrics en els quals la gent demanda més transparència i més coherència als partits,

3) Definir, de forma oberta, quina Menorca volem en l’horitzó de l’any 2025, i com ho hem de fer per arribar-hi.


  La Comissió Organitzadora fa una crida a la gent, siguin o no adherits a la formació, ja què el Congrés pretén una obertura ampla a la participació, perquè es puguin fer aportacions i es pugui opinar i proposar quina Menorca volem en l’horitzó de 2015. 

  En la mateixa línia es demana que els participants puguin dona també una visió crítica sobre el funcionament de l’organització i de les institucions on Més per Menorca hi és present, així com en l’afer dels respectius responsables. La finalitat del Congrés és la d’establir un camí engrescador on dibuixar la societat menorquina del futur.  Més per Menorca vol implicar el major nombre de gent possible per fer realitat una Menorca, nova, diferent, sostenible, emprenedora i feta per als menorquins i menorquines.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada