dimecres, 3 de juny del 2015

Primera reunió per formar el govern de canvi al Consell Insular


Després de la reunió informal mantinguda avui matí entre PSOE, Podemos i Més per Menorca, prèvia a l’inici de les negociacions per formar un govern de canvi al Consell Insular, volem fer públics els següents aspectes:

1.- Hem fixat dia 4 de juliol com a data de constitució del nou Consell Insular de Menorca.

2.- Les prioritats que compartim en aquest moment i a les quals donarem suport sigui quin sigui el resultat final de les negociacions:
- Per donar resposta a la difícil situació social que posen de manifest els diferents informes que es van fent públics, volem expressar la nostra voluntat de reduir les despeses derivades de l’estructura política del Consell i dedicar les quantitats econòmiques estalviades a la partida d’ajuts d’emergència social que gestionen els ajuntaments.
- Revisarem el projecte de la planta de tractament de Residus de Milà.
- Sol·licitarem de manera formal que s’aturin les obres de la carretera en aquells punts que més conflicte han generat: rotondes de Biniai i de Rafal Rubí.

3.- Calendari:
- Divendres 5 de juny a les 9 al local del PSOE de Maó reunió per fixar les línies programàtiques bàsiques de cada formació.
- Dimecres 10 de juny a les 9.30h al Centre de Convencions des Mercadal reunió per definir l’organigrama i funcionament del govern.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada