dilluns, 18 d’abril del 2016

La tarifa màxima de 30 euros, unanimitat al Parlament


Nota de premsa

Avui dia 18 d'abril acabava el termini per a presentar esmenes a la Proposició de llei impulsada pels grups parlamentaris que donen suport al Govern per a modificar puntualment el REB i substituir el sistema de bonificació pel sistema de tarifa màxima universal de 30 euros, en els vols entre illes.

Els únics que han presentat esmenes són els mateixos proposants, que han introduït diverses modificacions recomanades pels serveis jurídics i pel Ministeri de Foment.

El fet que ni el PP, ni C'S, ni el Pi, hagin presentat esmenes és una mostra de la unanimitat amb la qual compta la iniciativa. Unanimitat que no és casual, sinó el resultat de múltiples reunions entre els grups parlamentaris i entre aquests i la societat civil. Concretament, els grups parlamentaris PP, PSIB, MÉS per Menorca i PI van tenir una reunió el passat mes de març amb membres del Fòrum menorquí, que agrupa la societat civil organitzada en relació a la problemàtica del transport aeri.

La previsió és que la Proposició de llei s'aprovi definitivament en el Parlament de les Illes Balears durant el mes de maig, i que tot d'una sigui remesa a la Mesa del Congrés dels Diputats perquè iniciï la seva tramitació a les Corts Generals.

Més per Menorca

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada