dimecres, 20 d’abril del 2016

Les obres de la carretera Ciutadella-Ferreries començaran després de l’estiu




La presidenta del Consell, Maite Salord, explicà a una entrevista a Onda Cero Menorca que el projecte és a punt de tancar-se

Les obres de la carretera general, pel que fa al tram Ciutadella-Ferreries, s’iniciaran després d’acabada la temporada turística. Serà, per tant, la propera tardor quan les obres de la via principal de l’illa es reprendran amb l’execució de l’enllaç entre Ferreries i Ciutadella. És el que va explicar la presidenta del Consell de Menorca, Maite Salord, a un entrevista concedida a Onda Cero Menorca, dirigida per Diana Font.

En l’actualitat, el projecte d’aquest tram està a punt de tancar-se, serà en qüestió d’unes setmanes. Després, una volta tramitat, que és un procés llarg, hi haurà el procediment d’adjudicació per després començar les obres, que seran després de l’estiu.

Pel que fa a la resta de la carretera, Salord va insistir, una vegada més, en què el tram Alaior-Maó “havia de ser revisat perquè no tenia sortida possible”. Recordà que l’estiu de l’any passat les obres havien d’estar executades en un 90% i ho estaven en un 20%. També recordà que les obres s’havien excedit en el pressupost inicial i que la via més raonable era el mutu acord per a la rescissió del contracte. Un acord, indicà, que no pel qual no s'ha hagut de pagar cap indemnització.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada