dimecres, 8 de juny del 2016

Una PNL conjunta demana l’ús sociosanitari del Verge del Toro i que es dugui a terme un estudi de l’edifici


La iniciativa s’ha aprovat a la Comissió de Salut del Parlament per la qual cosa s’instarà al Govern a iniciar el tràmits de reconversió

  Els grups parlamentaris d’esquerra que donen suport al Govern balear, Més per Menorca i Mallorca, Socialista, Podem i Grup Mixt-Gent per Formentera, han presentat una Proposició No de Llei en la qual sol·liciten que l’edifici de l’antic hospital de Verge del Toro de Maó sigui objecte d’un estudi d’avaluació del seu estat i, en conseqüència, es planifiquin les actuacions de reforma necessàries per a la recuperació íntegre d’aquest gran espai públic.



  Així, la Comissió de Salut ha aprovat l’esmentada PNL en la que el Parlament instarà al Govern balear a dur totes les gestions i actuacions que siguin necessàries per reconduir l’ús del Verge del Toro. En aquest sentit, tots els grups signants de la Proposició No de Llei coincideixen en la necessitat que té Menorca de places sociosaniotàries, alhora que consideren que també és la voluntat de una gran part de la societat menorquina comptar amb un nou espai d’aquestes característiques a l’illa. Per açò també s’insta el Govern de les Illes a elaborar el corresponent projecte arquitectònic de conversió de l’antic hospital Verge del Toro en un centre amb usos sanitaris i sociosanitaris.


  Per la seva part, la diputada de Més per Menorca, Patrícia Font, va justificar les necessitats d’actuar sobre aquest antic edifici inactiu, abandonat i ruïnós, perquè hi manquen places a Menorca; per es reutilitza un gran edifici i de pas també es revitalitza una barriada que s’ha anat degradant moltíssim.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada