divendres, 10 de juny del 2016

Puntualitzar el PP sobre el Centre Bit de Menorca

El Govern dels populars van estar 4 anys sense fer res, mentre que l’actual govern ho ha enllestit en qüestió d'un any



 La gestió de Centre Bit de Menorca, ubicat al polígon d’Alaior, era qüestió de voluntat, de ganes i de posar ordre i coherència a l’acció de Govern. La prova de tot açò és que durant 4 anys l’anterior govern del PP no va fer absolutament res per engegar aquest important projecte per a l’economia i l’empresariat menorquí. I ho confirma que els actuals Governs de Canvi, on hi participa Més (a Menorca des de la Presidència insular i a Mallorca des de la Vicepresidència del Govern i Conselleria d’Innovació i Recerca) han aconseguit deixar-lo a punt en qüestió d’un any. És evident que les coses  no es fan soles i que no hi va haver voluntat, llavors, des dels governs populars.

 Per la seva, part, -i una vegada més- la portaveu del Grup Popular al Consell de Menorca, Salomé Cabrera, pretén confondre l’opinió pública dient que el projecte del Centre BIT estava tot enllestit i que només faltava ajustar el finançament. Un finançament estatal que tenia vigència fins el 31 de desembre de 2015. 

 El PP va deixar el Consell el més de juliol i no havia fet res respecte a la posada en marxa del centre. Gairebé tot estava per fer. I prou bé que ho sap el Grup Popular al Consell. Des del mes de juliol passat, l’actual Govern insular, amb l’ajuda del Govern balear, va haver de tramitar la compra de l’edifici, sol·licitar una pròrroga d’un any, perquè el Ministeri mantingués la partida pressupostària de les inversions estatutàries, i gestionar la posada en marxa del Centre.

 Van ser les ganes i la voluntat dels actuals Governs de Canvi les que han fer possible recuperar un projecte oblidat completament pels governs del PP. El que diu la consellera popular no s’ajusta a la realitat.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada