dissabte, 11 de juny del 2016

Més per Menorca demana a la Mesa que se sumi al dia de l’Orgull exhibint una bandera de l’Arc de Sant Martí

El Grup Parlamentari menorquí afirma que el gest seria també per celebrar la recent aprovada Llei balear a favor del col·lectiu de LGTBI

17 de maig, quan el Parlament va aprovar la Llei balear a favor del col·lectiu LGTBI

  En motiu del Dia de l’Orgull, que se celebrarà el proper dia 28 de juny, MÉS per Menorca ha proposat a la Mesa del Parlament que prengui l’acord de col·locar, durant els dies corresponents a la celebració del Dia de l’Orgull (del 24 al 29 de juny) i a un lloc visible de la seu parlamentària, la bandera de l’Arc de Sant Martí que caracteritza la comunitat de lesbianes, gais transsexuals, bisexuals i intersexuals (LGTBI). Aquest seria un gest de suport i compromís a tot el col·lectiu de les Illes.

  Però MÉS per Menorca al·ludeix alhora a la Llei autonòmica que va aprovar el Parlament el proppassat dia 17 de maig. Una llei a favor dels drets de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals, i contra la LGTBIfòbia, que va generar un gran consens a la cambra. Sense cap dubte, l’acord legislatiu suposa una passa valenta i decidida per a normalitzar i dignificar la vida de les persones LGTBI a les Illes Balears.

  D’aquí, que amb la celebració el pròxim 28 de juny del Dia de l’Orgull, seria un bon moment per a fer explícit i visible el compromís del Parlament amb unes Illes Balears lliures de LGTBI fòbia, a través d’una bandera de l’arc de Sant Martí (la que caracteritza l’esmentada comunitat) a un lloc visible de la seu del Parlament.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada