divendres, 23 de setembre del 2016

MÉS rebutja que l'Advocacia del Govern hagi pres la decisió de retirar-se de les dues causes judicials de Jaume Matas

COMUNICAT DE PREMSA

MÉS per Menorca i MÉS per Mallorca rebutgen la decisió de l'Advocacia del Govern de les Illes Balears de retirar-se de les causes de l'Òpera de Calatrava i del Palauet de Jaume Matas. Les dues formacions lamenten aquesta decisió, de la qual no tenien cap informació.




  La determinació ha suposat sorpresa i malestar perquè tenen una important transcendència política i lamenten que no estiguin consensuades amb les forces que formen part del Govern balear.

  Aquesta notícia va en sentit contrari del que sempre ha estat una de les preocupacions principals dels dos partits: la transparència en la gestió política, i és per això que MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca sempre han apostat per dur endavant una lluita decidida en contra de la corrupció i han reclamat que qui hagi malbaratat els recursos públics ha de tornar els doblers a la ciutadania i assumir la seva responsabilitat.

  Cal recordar que MÉS, és l´únic partit personat en el cas de Son Espases. Així, no comparteix la retirada del Govern del casos de corrupció perpetrats per un expresident del Govern de la CAIB que ja ha estat condemnat per corrupció i té múltiples causes obertes.

Nel Martí,
portaveu MÉS per Menorca.

David Abril i Bel Busquets,
portaveus MÉS per Mallorca.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada