divendres, 29 de maig del 2015

MÉS per Menorca i MÉS per Mallorca comencen a treballar per fer possible el canvi a Balears

Els menorquins Maite Salord i Nel Martí s’han desplaçat avui a Palma per tal de reunir-se amb Biel Barceló, David Abril i Margalida Capellà i començar a establir estratègies conjuntes per formar el nou Govern.

El portaveu de MÉS per Mallorca, Biel Barceló, juntament amb els diputats electes, Margalida Capellà i David Abril, s’ha reunit avui a Palma amb els representants de MÉS per Menorca Maite Salord i Nel Martí per tal de començar a establir les bases per fer possible un canvi de Govern a les Illes Balears.

En aquest sentit, Barceló ha remarcat els “extraordinaris resultats que ens deixen un mapa municipal molt positiu tant a Menorca com Mallorca, així com també als Consells d’ambdues illes”.

El candidat de MÉS per Mallorca ha manifestat que “la reunió d’avui ha servit per començar a establir una estratègia conjunta de negociació dels acords pel canvi per tal de donar resposta a les més de 66.000 persones que ens han donat el seu suport”. Barceló ha finalitzat dient que “les dues formacions també hem parlat de l’estratègia que utilitzarem els 9 diputats de MÉS per Menorca i MÉS per Mallorca dins el Parlament de les Illes Balears”.

Per la seva part, la candidata a Presidenta del Consell de Menorca, Maite Salord, ha dit que “des de MÉS per Menorca valoram molt positivament els resultats obtinguts ja que hem duplicat pràcticament el nombre de vots”. Salord ha continuat assegurant que “la ciutadania ha elegit un projecte sòlid i un equip de persones que els dóna confiança”.

Salord ha finalitzat manifestant la seva predisposició i la de MÉS per Menorca a fer possible el canvi a Balears. “Juntament amb PSIB-PSOE i Podem hem d’establir les línies bàsiques de programa que durem a terme dins les institucions, ha conclòs.

Declaracions de Maite Salord valorant els resultats de Més per Menorca


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada