diumenge, 31 de maig del 2015

Les nostres prioritats

La prioritat de MÉS PER MENORCA és arribar a acords programàtics amb PSOE i PODEM a nivell insular i autonòmic per bastir governs de canvi

En aquests moments, i tal i com ja hem manifestat en moltes ocasions, la prioritat de Més per Menorca és arribar a acords programàtics amb PSOE i Podem a nivell insular i autonòmic per bastir governs de canvi. Aquesta ha estat la voluntat dels ciutadans, expressada a les urnes fa tot just una setmana i aquest és el nostre objectiu. Tenim una responsabilitat prou gran respecte a la nostra raó de ser: Menorca, i la volem desenvolupar amb el rigor i la serietat que ho hem fet fins ara, i escoltant, una vegada més, el missatge de canvi d’aquestes eleccions.

Així, després d’uns primers contactes informals, la nostra voluntat és marcar les línies programàtiques bàsiques que ens han de permetre arribar a acords amplis, no excloents, des de la màxima voluntat de diàleg i de consens, amb les forces amb més afinitat ideològica.

D’altra banda, en cap moment, des de Més per Menorca, s’ha parlat de les pròximes eleccions generals ni, molt manco, de possibles pactes de futur. Volem recordar que Més per Menorca és un moviment menorquinista, de Menorca i per a Menorca, sense cap tipus de dependència externa, que no rep consignes ni de Palma ni de Madrid, la capacitat de decisió del qual recau, únicament i exclusivament, damunt l’assemblea, que és sobirana.

Per tant, i com hem fet fins avui, no hi haurà cap camí a marcar que no l’hagin xerrat i decidit les persones que formen l’assemblea de Més per Menorca.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada