dissabte, 18 de juny del 2016

Bereneta electoral i suport a Marga Benejam


Un bon nombre de persones van donar suport ahir a la candidata d'Units Podem Més al Senat per Menorca en un bereneta a Ciutadella

Marga Benejam, al fons dirigint-se als assistents

 La candidata al Senat per Menorca de la confluència Units Podem Més, va sentir ahir el suport d’un bon nombre persones que van assistir a la festa-bereneta celebrada al jardí del bar La Margarett de Ciutadella.

  Després d’un dia molt intens de la candidata passant el dia a Palma per assistir a Canal 4 i IB TV, el vespre va rebre els aplaudiments dels seguidors, entre els que s’hi trobaven la presidenta del Consell, Maite Salord i els consellers Miquel Àngel Maria i Miquel Preto, i el portaveu del Grup Parlamentari Manel Martí, entre altres membres dels tres partits de la coalició, simpatitzants, amics i familiars.


Marga Benejam a l'esquerra la cantant Cristina Lópezl a la dreta 

  Les regidores de Ciutadella Laura Anglada (PSM-Més per Menorca) i Nati Benejam (Gent x Ciutadella) van presentar la candidata Marga Benejam, qui tot seguit va pronunciar un parlament d’agraïment, reconeixent la nova experiència que li suposa aspirar a un escó del Senat, però també amb la il·lusió posada de fer-ho una realitat després de l’esforç i la voluntat unitària de les tres formacions i el suport de molta gent. La nit acabà amb la bona música de Cristina López, una jove cantautora a tenir en compte, i amb el tast variat de les típiques coques menorquines.

Avui matí a la plaça de la Catedral

  La campanya s’ha reprès avui matí a la plaça de la Catedral, just a l’inici de ses Voltes amb una taula electoral organitzada per Pepe Mascaró i la presència de Marga Benejam als que s’hi ha afegit la presidenta del Consell Maite Salord i el conseller Miquel Àngel Maria. S’han repartit sobres del vot per Units Podem Més i s’han mantingut xerrades amb la get que s’ha aturat i s’ha interessat per la candidata. 


Toni Moll, Miquel À. Maria , Marga Benejam, Maite Salord i Pepe Mascaró

  Tot i que el dia avui era fresquet i ennuvolat, la pluja ha respectat el temps fet al carrer i la candidatura ha pogut desenvolupar unes hores més de campanya electoral.

Trobareu algunes fotos més al facebook de Més per Menorca:

https://www.facebook.com/SomMesPerMenorca/



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada