dissabte, 23 de maig del 2015

MÉS es reivindiva com a vot del canvi a favor de Menorca


“La papereta de MÉS és la papereta del canvi a Menorca i a favor de Menorca"

Maite Salord i Nel Martí: "passem de la indignació a la dignificació"

MÉS per Menorca tanca la seva campanya amb un missatge positiu i de canvi, per deixar enrere les retallades als serveis públics, i als drets i llibertats dels ciutadans. "Dia 24 de maig ha de servir per passar de la indignació a la dignificació", diuen Maite Salord i Nel Martí, candidats de MÉS per Menorca al Consell i al Parlament. Menorca ha patit i pateix com ningú aquesta crisi multiplicada per tres, "perquè Menorca a més de la crisi econòmica i institucional, viu la crisi que genera el deficitari finançament autonòmic i la crisi que provoca un transport aeri precari i car", explica Nel Martí.

Per a Maite Salord "al carrer la gent sap que els principals problemes que pateix Menorca, com la connectivitat o la manca d'una residència per a malalts i familiars a Son Espases, es deuen bàsicament a què els partits, les institucions i els lobbys amb despatx a Madrid i a Palma, no ens tenen en compte. Els problemes de Menorca, i que ofeguen Menorca i els menorquins, no són assumits moltes vegades com a propis per als dirigents de Palma o Madrid, i passen de ser una prioritat a ser prescindibles. Però el que és prescindible per Palma o Madrid és per noltros imprescindible". Així i tot, val a dir que els menorquins també en som responsables d'aquesta situació quan per exemple els diputats autonòmics o a les corts generals, de Menorca, voten en contra d'allò que el carrer reclama. En aquest sentit, Nel Martí recorda que durant aquesta legislatura els diputats menorquins del PP han votat en contra de la tarifa plana universal de 30 euros o en contra de la residència a Son Espases.

Per als candidats de MÉS dia 24 és l'hora de demanar comptes i de diu prou! "Prou d'acotar cap, i prou de renúncies. És l'hora de capgirar les prioritats, i de què els menorquins puguem decidir el nostre futur i viure amb dignitat".

Maite Salord i Nel Martí expliquen: “Aquest diumenge, aquells que triïn la papereta de MÉS per Menorca estaran triant prioritzar la creació de feina de qualitat, una major inversió pública en educació i un millor finançament. Però estaran marcant també les línies vermelles per a poder donar suport o participar en un govern de canvi: transport aeri i residència a Son Espases. Aquests són les prioritats de MÉS”.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada