dilluns, 8 de juny del 2015

Posicionament de MÉS per Menorca en els futurs governs autonòmic i insular

Reiteram que la nostra única voluntat és contribuir a construir governs de diàleg, d'acord i de pacte formats per PSIB, MÉS i PODEM, que és el que els ciutadans han demanat

Després de reunir-se, avui capvespre, el Grup motor de Més per Menorca per analitzar i valorar l’estat del procés negociador per formar govern a les diferents administracions, volem fer públiques les següents consideracions.

1.- Reiteram que la nostra única voluntat, expressada de forma unànime per la nostra assemblea, és contribuir a construir governs de diàleg, d’acord i de pacte formats per PSIB, Més i Podem, que és el que els ciutadans van demanar dia 24 de maig.

2.- Després dels acords programàtics als quals es va arribant, no és admissible que la decisió de qui coordini, lideri i presidesqui aquest equip plural per al canvi sigui una dificultat per aconseguir sumar les forces que han de fer possible una nova manera de governar.

3.- La situació actual i els resultats electorals no es poden encarar amb els mateixos esquemes de sempre. Al contrari, la situació actual s’ha d’enfrontar amb actituds cooperatives, des de la igualtat i evitant postures hegemòniques.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada