dijous, 13 d’octubre del 2016

El Parlament aprova una PNL a favor de l’empresa familiar amb una única esmena de Més per Menorca

S'insta així al Govern estatal a modificar la Llei de Societats perquè s'incrementi el percentatge de reducció per reinversió dels beneficis


 El Ple del Parlament ha aprovat avui una PNL del PP a favor de l'empresa familiar. La PNL copiava alguns fragments d'un recent informe del Parlament Europeu en el que instava als 28 estats membres a adoptar mesures a favor de l'empresa familiar.

El diputat de Més per Menorca, Josep Castells, ha retret a la ponent popular, Margaret Mercadal, que la PNL fos totalment indefinida, ja que instava a donar un suport genèric a l'empresa familiar sense detallar quin tipus de mesura.

A aquest efecte, Més per Menorca va enregistrar una esmena en la que s'instava al Govern de l'Estat a modificar la Llei de Societats per tal d'incrementar la reducció per reinversió dels beneficis. Actualment, aquesta reducció és simplement del 10%. És a dir, els doblers que es queden a l'empresa només es veuen bonificats en un 10% respecte els que es reparteixen els accionistes. Un dels trets característics de l'empresa familiar és que el percentatge de reinversió dels beneficis és molt més alt que a la resta d'empreses.

La diputada Margaret Mercadal ha acceptat l'esmena, que ha estat aprovada per unanimitat de la cambra. 

No obstant açò, el PP, a través del diputat Antonio Camps, crea falses informacions a les xarxes socials mancant a la veritat. Repetim que la proposta va ser aprovada per unanimitat amb l'esmena de Més per Menorca acceptada pel Grup Popular. A la foto hi ha la prova de la falsa informació de Camps.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada