dilluns, 28 de novembre del 2016

Els menorquins podran gaudir dels descomptes en l’autobús de la L-1 entre l’Aeroport i Palma

Demà s'aprova l’esmena de Més per Menorca a Llei de Capitalitat de Palma que beneficiarà els ciutadans de les illes menors desplaçats per motius mèdics o d’estudis




  El Parlament de les Illes Balears aprovarà demà dimarts la modificació de la Llei  23/2006, de 20 de novembre, de Capitalitat de Palma de Mallorca. Una Proposició que compta amb una esmena de Més per Menorca, PSIB i Gent per Formentera, perquè la llei contempli per als residents de les illes menors els mateixos descomptes que tenen els residents de la capital balear per a l´ús dels transport públic urbà.

  En aquest sentit s’havia demanat que els ciutadans de les illes menors que es desplacin a Palma per motius mèdics o per estudis (universitaris o altres) puguin utilitzar la Línia-1 d’autobús entre l’aeroport mallorquí i Palma (i a la inversa) amb dret als mateixos descomptes que els residents mallorquins. El preu del tiquet en aquest trajecte és de 5 euros (10 amb anada i tornada), un preu turístic que no paguen els palmesans que disposen de targeta de resident i que els permet pagar només 1 euro. Ara, aquesta descompte també hi serà per als illencs de les illes menors també al cost d’1 euro.

  La L-1 de l’Aeroport de Palma no és una simple línia de transport urbà per als turistes que visiten l’illa o la ciutat, sinó que, de forma diària, és un trajecte que realitzen una gran quantitat de persones procedents de les illes menors que es desplacen a Palma per motius de salut, amb consultes i tractament mèdic a Son Espases, o bé per un nombre considerable d’estudiants universitaris que van i vénen des de les illes d’Eivissa, Formentera i Menorca per cursar els seus estudis.


  L’esmena presentada per Més per Menorca, PSIB i Gent per Formentera compta amb l’aprovació de la majoria de la cambra i per tant representa una estalvi important per a tots aquells que es veuen obligats a usar l’esmentada línia d’autobús.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada