dissabte, 1 de novembre del 2014

Primera Assemblea MÉS PER MENORCA


Ha arribat el moment. Seria un plaer poder comptar amb tu a aquesta primera assemblea insular de MÉS PER MENORCA aquest dissabte 8 de novembre, a les 16.30 h al Centre de Convencions des Mercadal.

Donat que és la primera assemblea, s’ha redactat un esborrany de reglament de funcionament que està obert a suggeriments i canvis i un ordre del dia provisional, també obert a suggeriments i canvis.

A més, tots els esborranys que anem penjant a aquesta entrada seran simples esborranys que serviran de guia i que es veuran enriquits amb aportacions i noves propostes tant en l’assemblea com les que puguem anar rebent per correu electrònic. A més, no es prendrà una decisió definitiva en aquesta assemblea sinó que es deixarà temps per poder-hi reflexionar.

D’altra banda, en aquesta primera assemblea podran participar i tindran veu i vot totes aquelles persones adherides a MÉS PER MENORCA. Es considerarà adherides a MÉS PER MENORCA totes aquelles persones que s’hagin adherit al manifest de MÉS PER MENORCA “Un futur millor és a les nostres mans” i que no hagin manifestat o manifestin la negativa a ser-ho. També ho seran les persones que hagin omplert la butlleta d’adhesió a MÉS PER MENORCA, ja sigui amb anterioritat a les assembles, en el moment de les assembles o durant les assemblees i totes aquelles persones que estiguin adherides als partits polítics que participen dins el moviment MÉS PER MENORCA i no hagin manifestat o manifestin la negativa a ser-ho als respectius partits.

Si NO voleu ser adherits a MÉS PER MENORCA i heu firmat el manifest ho podeu fer enviant-nos un correu electrònic o manifestant-ho en la següent butlleta (Butlleta MÉS PER MENORCA).

L’assemblea del proper dia 8 es durà a terme en una sala amb accés adaptat que permet la participació de les persones amb problemes de mobilitat. L’ordre del dia és provisional i queda pendent de l’aprovació en l’assemblea i de si s’hi fan aportacions.

Ordre del dia provisional:


1. Benvinguda.
2. Constitució assemblea MÉS PER MENORCA.
3. Debat de l’esborrany de l’ideari ètic i polític de MÉS PER MENORCA.
4. Debat sobre organització, adhesió, participació i bases de funcionament.
5. Debat sobre els processos electoral i de primàries.
6. Elecció d’equip coordinador i grups de feina, provisionals, a l’espera de la decisió sobre organització.
7. Torn obert de paraules.

Document amb l'ordre del dia i el reglament de funcionament de l'assemblea.

Esborrany de Bases de Funcionament de MÉS PER MENORCA que han de ser discutides en aquesta assemblea, per ser aprovades si s'escau.

Totes les persones que ja han signat el Manifest "Un futur millor és a les nostres mans" i ens han facilitat el seu correu electrònic també han rebut la següent carta d'invitació: Carta convidada assemblea MÉS PER MENORCA.

Aquesta és l'acta de l'assemblea (Acta Assemblea dia 8 novembre).


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada