dimecres, 25 de febrer del 2015

Segueix el procés de presentació de candidatures fins dia 4 de març


El procés d'inscripció al procés de primàries per elaborar les llistes del Consell i del Parlament ja ha fet la primera passa. Dilluns dia 23 de febrer es va tancar el primer termini de presentació de candidatures, tal com es va establir en el reglament i en el calendari aprovat en l'assemblea de dia 18 de gener. Amb molta satisfacció, la Comissió de primàries va poder comprovar que el ritme de participació era molt bo i que, per tant, es podria deixar obert el termini de presentació de candidatures, tal i com marcava al calendari.

Actualment, tot i que encara no estiguin penjades a les xarxes socials, comptam gairebé amb totes les candidatures necessàries per formar la llista del Consell Insular i la llista del Parlament Balear. Per aquest motiu, la Comissió de primàries va decidir seguir amb el calendari aprovat i tornar a obrir el termini per presentar candidatures fins dia 4 de març de 2015.

El reglament preveia dues situacions possibles: (I) que hi hagués prou candidats presentats; o (II) que no hi hagués prou candidats. En aquest segon cas, si les primàries no haguessin tingut la resposta esperada, s’hauria hagut de procedir a omplir els llocs que mancàssin de les llistes a partir de la feina i la implicació de l'assemblea, a través del  sistema tradicional. Com que no ha estat així, el procés de primàries continua.

En aquest sentit, el grup motor de Més per Menorca vol destacar el fet que el procés de primàries ha generat una resposta tan positiva per part dels ciutadans que ens confirma que ha estat una manera efectiva de confluir amb una societat que reclama, des de fa temps, altres formes de fer política, amb fets i no només amb paraules. Una manera de fer política en què, més enllà de sigles de partits, la participació, la transparència, l’obertura, la democràcia, en definitiva, han de ser els eixos centrals.

Una vegada més volem animar a totes aquelles persones que ho considereu a que participeu del procés i que us presenteu en aquest procés de primàries, així com en feu partícips a tots aquelles que considereu que els hi pugui interessar el projecte de Més per Menorca.

Tota la informació sobre el procés de primàries, candidatures i calendari establert la podeu consultar en aquest enllaç.

Seguim fent feina per un futur millor!



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada