dimarts, 8 de desembre del 2015

MÉS per Menorca demana al PP que es repensi la votació del Director General d'IB3, i que com a mínim s'abstengui

Nel Martí: "IB3 ha de ser el mirall d'una societat plural, i alhora ha de funcionar com a servei públic a favor d'una societat més culta, més democràtica"




MÉS per Menorca ha demanat avui al PP que es repensi la votació de dimecres dia 9, al Parlament de les Illes Balears, per elegir al Director General d'IB3. Per a Nel Martí, portaveu de MÉS per Menorca, "esteim davant un moment capdal per IB3, per a definir una televisió no polititzada i al servei del conjunt de la societat illenca. IB3 ha de ser el mirall d'una societat plural, i alhora ha de funcionar com a servei públic a favor d'una societat més culta, més democràtica". I en aquest gran repte MÉS per Menorca creu que el PP també hi hauria de ser.

Per a Martí els grups que donen suport al Govern han fet un gran esforç de consens, i una mostra d'aquest esforç és la recent modificació de la Llei d'IB3 en la qual es van recollir i incorporar el 60% de les esmenes presentades per l'oposició. Aquest esforç també es va materialitzar amb diverses propostes de persones per dirigir l'Ens públic, tot i que el PP no en va acceptar cap. Dimecres s'elegirà un Consell de Direcció d'IB3 plural, amb presència també del PP, cosa que durant aquests quatre anys havia estat impossible. I es votarà la proposta d'un director general -Andreu Manresa- amb un perfil definit per la seva gran trajectòria professional i independència. "És la persona ideal per a dirigir el nou IB3, i davant aquest gran repte hauria de tenir el màxim suport. Per això, MÉS per Menorca demana al PP un gest de suport i de confiança al nou Director"

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada