dimecres, 6 d’abril del 2016

Moll: “Ruth Mateu és molt apta per al lloc de consellera i a més ja coneix bé el funcionament i el personal”


El portaveu de Més per Menorca, Damià Moll, valora positivament la celeritat en la resolució d’una situació inesperada
                                                     
La substitució d’Esperança Camps per Ruth Mateu al capdavant de la conselleria de Participació, Transparència i Cultura del Govern de les Illes Balears, ha tingut la celeritat esperada i en quatre dies s’ha resolt la vacant deixada al Palma Arena el passat divendres amb la dimissió de l’anterior titular.
RUTH MATEU

Damià Moll, portaveu de la coalició Més per Menorca, n’ha fet una valoració prudent perquè ha estat una situació inesperada i una mica sobtada i que en cap cas són agradables. “Ho hem resolt en quatre dies i ho hem fet amb la major celeritat possible”.

Moll entén que Ruth Mateu, la persona proposada per Més per Menorca i ratificada per la presidenta Francina Armengol, “té la nostra confiança i consideram que és apta per al lloc de consellera, ja que coneix bé la conselleria el seu funcionament i tot el seu personal, perquè fins ara era la secretària general”, explica Damià Moll.

Des de Més per Menorca es creu que la anòmala situació ja està resolta i el que correspon a partir d’ara és “seguir fent feina per millorar les coses, el funcionament i mantenir el compromís per seguir endavant amb les polítiques de Participació, Transparència i Cultura, a la vegada que s’ha de procurar millorar els recursos per avançar cap als objectius fixats”, en paraules del portaveu de Més per Menorca.



Perfil i currículum de la nova Consellera



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada