dijous, 19 de maig del 2016

La Comissió de Medi Ambient reprova l’anterior Govern pel desviament de fons destinats als pluvials d’Alaior

La diputada menorquinista, Patrícia Font, recrimina a l’alcaldessa d’Alaior no haver dit la veritat quan sabia que perdria la inversió

Patricia Font
La Comissió de Medi Ambient del Parlament balear ha aprovat una PNL de MÉS per Menorca en la que demanava reprovar l’anterior Govern Bauzà i en concret a l’ex conseller d’Agricultura Gabriel Company. A la vegada, la Proposta menorquinista demana al Govern que es pugui reconduir en el marc de les inversions estatutàries.

Els fets vénen marcats la problemàtica causada per la manca d’una xarxa d’evacuació de pluvials a la zona del polígon industrial d’Alaior, ja que cada vegada que es produeixen precipitacions abundants es generen embassaments i inundacions a diferents zones. D’aquesta manera, la PNL pretén donar suport a una iniciativa municipal que ja es va tractar a l’Ajuntament d’Alaior per reclamar de forma implícita l’assumpció de responsabilitats per part de l’anterior Executiu i perquè l’actual Govern reconduesqui el projecte de les obres.

MÉS per Menorca considera que Sugrañes no ha dit la veritat i va saber des del primer moment que els recursos destinats per a escometre els pluvials d’Alaior s’havien desviat a un altre projecte de Mallorca, concretament al municipi de Campos. La moció que va presentar l’equip del PP a Alaior només pretenia desviar l’atenció i eludir responsabilitats per part de l’actual govern municipal.

MÉS per Menorca demana, per tant, responsabilitats a l’ex conseller d’Agricultura, Gabriel Company, aixía com a l’alcaldessa i diputada, MIsericordia Sugrañes, per la qual qual cosa trasllada al Parlament la reprovació municipal i de l’ex Govern Bauzà.

Aquest és un exemple de la impotència del PP de Menorca per defensar els interessos dels menorquins, no ja davant dels seus propis companys de Madrid, sinó també davant la seu provincial del seu partit. Vist aquest menyspreu dels seus companys del PP balear, el PP d’Alaior va optar per amagar-ho i per amagar-se, encara que el mateix ex conseller popular(qui els havia pres la partida pels pluvials) també els va deixar en evidència admetent que Sugrañes n’estava assabentada, cosa que ella sempre havia negat.

La jugada, que va perjudicar clarament a Alaior, als “populars” els va sortir redona: a Campos contents pels fets, i a Alaior enganyats, aliens a la traïció. Ara, perquè no se’ls torci aquesta jugada, només han d’esperar que els ciutadans ho hagin oblidat quan toqui tornar a votar.

El primer punt de la PNL, el de la reprovació, va ser aprovat per 7 vots a favor, 3 en contra i una abstenció. El segon, sobre la d'incloure i recuperar la inversió per als pluvials d'Alaior, va ser aprovat per unanimitat.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada