dilluns, 14 de novembre del 2016

Més per Menorca felicita Antoni Carreras pel premi 'Pere Prats' de Medi Ambient

El jurat el va destacar pel seu compromís i treball en la inserció laboral, l’economia social i el medi ambient


Antoni Carreras, treballa actualment a Quito, Equador
Més per Menorca felicita Antoni Carreras Torrent (Maó, 1963) pel premi Pere Prats de Medi Ambient 2016 convocat i atorgat pel GOB Menorca. Un guardó merescut donada la llarga trajectòria en favor de la inserció laboral de les persones; però també de projectes d’ajuda i suport als més necessitats a través de programes i tallers d’economia social, com la creació del projecte Mestral. Destaca en aquest àmbit la dedicació durant 16 com a secretari general de Cáritas. Per altra banda, Carreras fou també l’impulsor del programa Arbres d’Algendar, en el que va combinar l’ocupació laboral a través d’una economia lligada al medi ambient.

La seva trajectòria entorn la justícia social s’ha escampat entre altres activitats com el Comerç Just o en la col·laboració per instaurar a Menorca la Caixa Colonya, que presta el servei d’una banca ètica i responsable; o la seva prestació en la posada en marxa del Forum d’Entitats del Tercer Sector, entre altres moltes aportacions.

Per tot l’exposat, des de Més per Menorca reiteram la més afectuosa felicitació i enhorabona per un premi merescut per la llarga i densa trajectòria, que actualment manté a Quito, capital de l’Equador, on treballa en el desenvolupament de programes socioeconòmics lligats a millorar la vida de la gent més vulnerable.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada