dijous, 2 de febrer del 2017

El conseller March haurà d’explicar la problemàtica de la calefacció dels instituts de Maó a petició de Més per Menorca

Josep Castells recorda que les millores als centres Cap de Llevant i Pasqual Calbó estaven pressupostades el 2016 i vol saber per què no s’han executat




 La Mesa del Parlament ha acordat donar tràmit a la petició del diputat de Més per Menorca, Josep Castells, després de formular diverses preguntes sobre les problemàtiques a dos dels instituts de Maó.  Conseqüentment Castells sol·licita, alhora, la compareixença davant la Comissió d’Educació del conseller d’Educació del Govern, Martí March, perquè en doni les explicacions pertinents. La compareixença es produirà probablement el proper dia 9 de febrer

 Segons indica el diputat menorquinista,  "s'havia acordat amb la conselleria que durant el 2016 es destinarien 90.00 euros per resoldre els problemes de calefacció de l'IES Cap de Llevant i, segons tots els indicis, sembla que aquestes actuacions no s'han dut a terme". Castells ja va demanar per escrit el mes de setembre de 2016 si les actuacions s'havien realitzat, sense obtenir cap resposta per part del Govern. Per aquest motiu, el passat dia 13 de gener, el diputat menorquinista va sol·licitar que aquestes qüestions es responguessin oralment en comissió. 

 A més de la problemàtica de la calefacció al Cap de Llevant, Josep Castells també demanarà al conseller March sobre la substitució de la coberta de l'IES Pasqual Calbó, amb la qual el Govern s'havia compromès a destinar-hi 300.000 euros, però sembla que tampoc aquesta reparació s’ha dut a terme.


 El diputat menorquinista ha manifestat que "algú ha d'assumir la responsabilitat que aquestes actuacions no s'hagin realitzat". Castells apunta que ha demanat la compareixença perquè "vull saber perquè aquests compromisos no s'han complert i instar el conseller a  solucionar-ho de forma urgent i immediata".



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada