dijous, 9 d’abril del 2015

Aportacions programa electoral 2015


Des de Més per Menorca creiem que hem de tornar a posar la política al servei de les persones i l’interès general. I ho hem de fer, tenint els peus a terra hora de fer feina i de fer propostes, sense oblidar però la utopia, perquè som conscients què fer política implica prendre decisions, decisions participades, i al servei de la gent.

Igual que ja vam fer en l'elaboració de l'ideari polític de Més per Menorca ara obrim un procés de participació en l'elaboració del programa electoral del Consell Insular i del Parlament. Ens agradaria que ens féssiu arribar totes les aportacions que considereu oportunes, tant aquelles que considereu més generals com aquelles que poder són més concretes. Totes les aportacions són molt valuoses per dibuixar entre tots el camí a seguir per millorar el projecte d’illa que volem.

L'enllaç que hi ha a continuació és el del formulari on podeu fer les aportacions. Com veureu estan classificades en els diferents apartats que conté l'ideari polític de Més per Menorca aprovat en l'assemblea de 6 de desembre de 2014:
- Model institucional
- Participació ciutadana i transparència
- Model social i estat del benestar
- Economia
- Soberanisme
- Medi ambient i territori
- Educació
- Llengua i cultura

Formulari de participació en l'elaboració del programa electoral 2015

Esperem la vostra participació ja que "Un futur millor és a les nostres mans".



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada