divendres, 10 d’abril del 2015

#Cultura MÉS que mai


Els candidats de MÉS per Menorca fan una campanya a les xarxes per reivindicar els valors culturals de l’illa

MÉS per Menorca continua amb la seva campanya de hashtags a favor del medi ambient, de la cultura, de les persones. Després de l'èxit del #TerritoriMÉSquemai aquest proper cap de setmana (11 i 12 d'abril) els candidats de MÉS per Menorca al Consell i al Parlament es faran fotos i selfies amb motius culturals.

Amb aquesta iniciativa #CulturaMÉSquemai MÉS per Menorca vol expressar el seu compromís amb la cultura, amb el patrimoni, amb els creadors. Per a MÉS la cultura és un dret de la ciutadania i un deure dels poders públics. Les persones i els col·lectius han de tenir dret a crear, difondre i rebre cultura en un clima de llibertat i creativitat. Per tant, les institucions públiques han de promoure i respectar aquest dret i per això han de crear i mantenir infraestructures culturals bàsiques, i han de col·laborar amb les iniciatives cíviques i privades compartint objectius comuns.

MÉS treballarà perquè la cultura recuperi la centralitat en el debat social i polític, perquè és un element essencial per al desenvolupament personal de tots els ciutadans i per a la construcció d’un país segur de la seva identitat dinàmica i oberta al món. 

Es convida als usuaris de Twitter, Facebook i Instagram a afegir-se a la campanya, i penjar les seves pròpies imatges en entorns naturals de Menorca, utilitzant la mateixa etiqueta #CulturaMÉSquemai.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada