dilluns, 16 de març del 2015

Resultats PROVISIONALS votacions Primàries llista sencera

 

Des de Més per Menorca valorem molt positivament la jornada electoral de les votacions de les primàries de les llistes del Consell i del Parlament que es van celebrar ahir diumenge dia 15 de març, ja que va ser una jornada festiva en la que 278 persones van participar en l'elecció de l'ordre de les llistes que formaran les candidatures al Consell i al Parlament i no hi va haver cap tipus d'incidència.

El cens total de les votacions era de 540 persones, de les quals 278 van votar (un 51,5% de tot el cens). D'aquestes 278 persones 114 van votar a través de correu electrònic i 164 de forma presencial (71 a Ciutadella, 25 a Es Mercadal i a 68 Maó).

Des de Més per Menorca estem molt satisfets de la jornada celebrada i de la implicació de totes les persones que formen les dues candidatures i de totes aquelles persones que van ajudar a que la jornada electoral fos una realitat i un èxit.

A partir d'avui dilluns 16 de març i fins dia 21 de març, tal i com està establert en el calendari d'aquesta segona fase de primàries, s'obre un període de reclamacions per tal que els candidats/es que s'han presentat puguin presentar les reclamacions que considerin oportunes. Després de les reclamacions es publicaran les llistes definitives i dia 29 de març es realitzarà una assemblea on es proclamaran les candidatures.

En el següent document hi ha publicades les llistes provisionals obtingudes després del recompte de vots i tots els resultats obtinguts a cada una de les meses electorals. Resultats provisionals segona fase de primàries.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada