dijous, 14 de maig del 2015

Sobre l'oblit intencionat de Bauzá del l'Hospital Verge del Toro

 
Bauzá margina de nou Menorca
Bauzá fa cinisme del cinisme la seva primera arma electoral

El PP promet l'ús sociosanitari de Son Dureta, a Mallorca, i de Can Misses, a Eivissa, i deixa a Menorca sense Verge del Toro.

El candidat del PP al Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, ha anunciat que en el seu programa electoral inclourà l'ús sociosanitari de Son Dureta i Can Misses, a Mallorca i Eivissa respectivament. L'antic Hospital Verge del Toro, en canvi, no forma part en canvi dels plans de Bauzá, ni de Tadeo, ni de Reynés, que, fa uns mesos, van revertir l'antiga residència a l'Estat, i per tant abandonar el seu ús sociosanitari.

Després de quatre anys de governs del PP a l'Ajuntament de Maó, al Consell i al Govern,  quan tothom pensava que les institucions tant de Menorca com autonòmiques treballaven per aconseguir l'ús sociosanitari del Verge del Toro i donar resposta així a les necessitats en aquest àmbit, finalment s'acorda la reversió de l'antic immoble hospitalari i no es dur a terme cap gestió per escometre el compromís electoral del 2011 del PP.

MÉS per Menorca defensa que Menorca està mancada de places i recursos sociosanitaris, i que el Verge del Toro era una oportunitat única per donar resposta a aquestes necessitats.

MÉS està convençut que darrera aquesta operació hi ha la intenció de modificar el pla general i de vendre l'antic recinte hospitalari per a convertir-lo en hotel de luxe, renunciant així a cercar una sol·lució a les demandes sociosanitàries.

Maite Salord i Nel Martí: "Bauzá sempre té doblers per a Mallorca i Eivissa, però per a Menorca mai". "Ara es pot entendre perquè MÉS per Menorca insisteix tant en la idea d'un Consell insular fort'".


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada