divendres, 26 de juny del 2015

El govern al Consell Insular de Menorca

Més per Menorca constata que la candidatura de Maite Salord és l’única que pot garantir el govern a tres al Consell Insular de Menorca
Més per Menorca i Podem ja han acordat formar govern al Consell Insular, i demanen al PSOE que no s’exclogui dels acords pel canvi

L’assemblea de Més per Menorca, reunida a Es Mercadal el capvespre de dia 25 de juny, ha decidit per unanimitat:

1. Continuar apostant per la formació d’un govern tripartit al Consell Insular de Menorca, participat per Més per Menorca, PSOE i Podem, com expressió més clara de la voluntat de canvi expressada pels ciutadans a les urnes el passat 24 de maig.

2. Tenint en compte el resultat de la votació interna de Podem, que ha donat suport d’una manera àmpliament majoritària a la participació d’aquesta formació en un govern tripartit presidit per Maite Salord, i el comunicat del Comitè Insular del PSOE emès ahir a la nit, Més per Menorca constata que si tant PSOE com Podem expressen la seva voluntat de governar amb Més per Menorca, és evident que Més per Menorca és l’única formació capaç d’ajuntar els tres partits, i que per tant la presidència de Maite Salord és l’única possibilitat que garanteix el govern a tres.

3. Malgrat la posició inamovible del PSOE de no plantejar-se cap altra escenari que no contempli la presidència per a Susana Mora, Més per Menorca i Podem acorden formalitzar l’opció de formar govern, amb la candidatura de Maite Salord a la presidència, i presentar-la conjuntament al PSOE a la reunió de negociació prevista per demà dissabte, 27 de juny.

4. Més per Menorca demana al PSOE que faciliti aquest acord tripartit sumant-se a l’acord entre Més per Menorca i Podem, i entri a formar part d’aquest govern plural i sense exclusions que ha de permetre la materialització dels acords programàtics en què les tres forces polítiques han estat treballant les últimes setmanes, i sobre els quals l’entesa ja és total.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada