dilluns, 7 de setembre del 2015

11S a Barcelona: miniguia per a menorquins


Imatge aèria de la manifestació de l'11S de l'any passat (trobada a Vilaweb)
Benvolguts companys i companys,

Com segurament ja sabreu, en Miquel Maria i n'Andreu Servera seran els delegats de Més per Menorca als actes de la Diada de Catalunya, als quals hem estat convidats per l'ANC.

Enviam aquest missatge per a tots els adherits que residiu a Barcelona o que hi sereu per la Diada, sobretot estudiants, a fi de reforçar la presència de Més per Menorca.

Serà un dia complicat per enviar missatges de whatsapp o telefonar-nos, perquè els actes massius sempre produeixen talls importants de cobertura. Per açò, com a referència per a tots els qui vulgueu ajuntar-vos a la delegació de Més per Menorca, us passam un horari de referència:

11 h. Ens trobarem a Plaça Catalunya. Podem anar junts a la Diada Castellera que se celebra davant el Mercat del Born, o bé decidim anar a qualque altra activitat. Durem adhesius de Més per Menorca per posar-nos damunt la samarreta.

14 h. L’organització recomana que a l’hora de dinar tothom ja sigui entorn a la seva ubicació. Els qui esteu inscrits a qualque tram en concret, haureu d’anar cap allà. Els delegats de Més per Menorca, Miquel Maria i Andreu Servera han d’anar a Passeig Pujades, confluència amb Meridiana (davant l’escenari).

16 h. Hora màxima per recollir credencials i anar cap al tram corresponent.

17:14 h. Moment culminant de la Via Lliure. Mosaic humà.

18:00 h. Parlaments a l’escenari de Passeig Pujades, i festa al Passeig Lluís Companys.

19:00 h. Ens trobam a les 19 h. davant l’Arc de Triomf, per continuar junts a la festa o acomiadar-nos els qui hagin de partir.
Salut a tothom!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada