dimecres, 1 de juny del 2016

La desmemòria de Salomé Cabrera i del PP

COMUNICAT

Els ‘populars’ segueixen fent una política d’oposició raquítica amb l’atac constant a la presidenta Maite Salord i oblidant els despropòsits de la seua gestió



 És evident que el PP que presideix Santiago Tadeo a Menorca, i el seu Grup Popular al Consell, viuen de l’atac constant a l’acció de Govern i en especial a la seva presidenta Maite Salord. Els ‘populars’ han oblidat tot allò que van fer quan governaven per iniciar una política de desmemòria com a front habitual contra l’actual govern insular. Una oposició raquítica en la que cada vegada que critiquen una decisió política es contradiuen en tot allò que van fer. És l’estil de la dreta representada pel PP, en la que tot li val per desprestigiar, sense argumentació de cap mena, la feina de redreçament que li correspon fer ara a l’actual equip de govern per esmenar l’endemesa política dels darrers quatres anys de l’equip de Govern que formaven, entre altres, Santiago Tadeo i Salomé Cabrera.

 Ara resulta que la portaveu del Grup Popular al Consell, Salomé Cabrera, considera inoportú desistir de la tramitació del Pla Especial d’Infraestructures d’Aparcaments en Sòl Rústic. Cabrera parla de planejament insular d’aquests tipus d’aparcament. És per açò que ella i el seu grup del PP, quan governaven, van obrir un aparcament a Cala en Turqueta completament il·legal. A més ho van fer amb informes tècnics advertint de la il·legalitat. Aquest aparcament tenia una expedient obert per part de l’Ajuntament de Ciutadella i, tot i ser il·legal, l’equip de Santiago Tadeo i Salomé Cabrera el van obrir, pagant, a més, un lloguer a la propietat. Aquest era són els plans del PP: la il·legalitat.

 L’ordenació del territori no s’ha de fer segons les sensacions dels estius i els capricis dels governants. Diu Cabrera que el Consell opta a no donar solució als aparcaments de platja i es remet a la revisió del PTI per resoldre-ho. De fet, és el PTI un instrument jurídic prou segur per esmenar-ho, però la seva revisió, prevista per a 201,3 no la va dur a terme el Govern del PP liderat per Santaigo Tadeo. Van optar per instaurar una Norma Territorial Transitòria (NTT) per defugir de les responsabilitats que ara reclamen a l’actual govern del Consell. Una NTT que és una mena de “menú especial” per evadir part de la normativa que a alguns sectors i lobbys els interessava. Una NTT que van prometre ràpida i que van tardar mesos i mesos a tenir llesta, tot perquè després fos un instrument sectorial en contra dels interessos generals i en contra de l’esperit del PTI.

 Aquesta és la política del PP, la de carta blanca per seguir mossegant el territori en nom dels emprenedors i en nom d’una falsa economia que només beneficia als de sempre i perjudica a la població en general. I d’aquí, que els ciutadans de Menorca, els retiressin la confiança.

 No han après la  lliçó i ara exerceixen la política de la desmemòria per atacar el govern insular i la seua presidenta de forma indiscriminada, sense fonament ni credibilitat. És el que els toca fer, és el que els manen que facin.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada