dilluns, 6 de juny del 2016

S'ha acabat es xollo: la supressió del "nivell 33" segons Josep Castells



Vídeo de l'intercanvi d'opinions respecte la supressió del complement entre Josep Castells, de Més per Menorca, i Antònia Perelló, del PP


Josep Castells: «Dimarts al Parlament vam eliminar el "nivell 33". Un privilegi funcionarial inacceptable que els partits d'esquerres vam decidir eliminar en els Acords pel Canvi. El PP s'hi va oposar i va designar per defensar la continuïtat del privilegi precisament a una de les seves beneficiàries. Deu ser allò que deien a l'era Bauzá de "defensem lo nostro"...»

El Ple de la setmana passada del Parlament de les Illes Balears va aprovar amb un ampli consens la Llei de modificació de la disposició addicional novena de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la CAIB. Amb aquesta modificació, se suprimeix el "nivell 33", un complement que podien percebre els funcionaris quan es reincorporaven al servei actiu després d'haver exercit durant dos anys seguits, o tres amb interrupció, determinats càrrecs polítics.

En el debat parlamentari sobre aquesta iniciativa, el PP va lamentar amargament el que, segons la diputada que va defensar la seva postura, és un atac als drets adquirits i a la sostenibilitat de les famílies que ara hauran de tirar endavant sense el complement. Al vídeo hi podreu la confrontació d'arguments entre Perelló, del PP, i Josep Castells, de Més per Menorca.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada