dijous, 15 de setembre del 2016

Més inversions per millorar la xarxa viària de Menorca

El Consell Executiu aprova un conveni amb l’Ajuntament de Ferreries per endreçar el camí de Son Vives, al nord del terme

Camí de son Vives, al nord del terme de Ferreries


El Consell Insular segueix amb la línia d’inversions per a la millora de la xarxa viària insular, ja sigui en camins secundaris que enllacen nuclis urbans i la costa, com en camins rurals més de l’interior i manco utilitzats però que són també importants.

Així el Consell Executiu del passat dilluns de 2016 aprovà un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Ferreries per al finançament de les obres per a la millora del Camí de Son Vives.

Les obres consistiran en l’execució de quatre sobreamples al llarg del camí així com l’ampliació de la darrera corba, permetent l’adequada circulació de dos vehicles en sentit contrari, actuacions que milloraran la seguretat viària d’aquest camí.

L’esmentat camí és de titularitat l’Ajuntament de Ferreries i segons el conveni les obres serà finançades al 50 % entre l’ens insular i el consistori titular. El cost total de l’actuació és de 16.450 euros.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada