divendres, 7 d’octubre del 2016

Més per Menorca aposta per complir amb els pactes de govern al marge del vot del PSOE a Madrid

La coalició menorquinista considera que no ha de qüestionar cap altra formació si el seu posicionament no afecta allò signat als Acords pel Canvi




Més per Menorca vol deixar clara la seua posició envers el debat suscitat davant una suposada abstenció del PSOE a la investidura de Mariano Rajoy com a president del Govern espanyol. Un fet que sembla que podria alterar o afectar la governabilitat a les Illes Balears. Es pot interpretar així perquè algunes formacions ja han manifestat posar en mans de la militància el tema o bé revertir l’actitud política i estratègica en funció de quin sigui el vot dels parlamentaris socialistes de les Corts Generals de Madrid.

Més per Menorca comunica que no actuarà ni es posicionarà de cap manera si el vot del PSOE a Madrid deriva en l’abstenció a la investidura de Rajoy. La formació menorquinista entén que no ha de qüestionar la decisió del PSOE al Congrés dels Diputats sempre i quant no afecti els pactes signats en els Acords pel Canvi que van possibilitat,  el juny de 2015, el Govern i la governabilitat a les diferents institucions de les Illes Balears.

Més per Menorca també considera que traslladar a les nostres Illes les disputes partidistes a nivell d’Estat és simplement una forma de fer sucursalisme. Hi ha un pacte de govern signat, sobre els quals s’està treballant i que permeten desenvolupar unes polítiques avançades al Govern, als Consells insulars i a la majoria d’ajuntaments de Balears, i el compromís de tots els partits ha de ser desenvolupar i fer complir el contingut d’aquests acords.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada