dilluns, 14 de novembre del 2016

L’actitud de l’Estat sobre la dessaladora de Ciutadella


Comunicat




  Més per Menorca, arran de la reclamació per part del govern de l’Estat de 20,2 milions d’euros per la dessaladora de Ciutadella (i 26,1 milions d’euros per la de Santa Eulària), no pot deixar de valorar aquest canvi de posicionament de l’Estat com una deslleialtat amb el Govern de les Illes Balears i amb el conjunt de la ciutadania de les nostres illes.

  Aquesta actuació l’únic que fa és perjudicar la ciutadania de les Illes Balears en un moment en què els recursos hídrics han adquirit un protagonisme i una urgència de primer ordre. Aquesta actitud dificulta tenir una política de recursos hídrics que doni resposta a les demandes causades per la situació de sequera que hem patit i que, possiblement, es patirà el proper estiu. Per tant, el govern de l’Estat demostra ser molt poc sensible amb els interessos de les Illes Balears.


  Més per Menorca té la sensació que s’estan utilitzant les institucions per fer partidisme polític i que aquest canvi de posicionament té a veure amb la nova situació de govern del PP a l’Estat i de govern d’esquerres a les Illes Balears. Si açò és així, no seria gens estrany que aquest ús partidista de les institucions tingués a veure amb pressions del mateix PP i, per tant, s’hauria de demanar al PP què sap i què té a veure amb aquest canvi d’actitud, i si aquest canvi es repetirà en altres actuacions com el conveni de carreteres, o altres compromisos signats es veuran afectats, de manera que es perjudiqui les Illes Balears.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada