dimarts, 8 de novembre del 2016

Menorca ofereix a la World Travel Market de Londres els valors per a un turisme alternatiu

La presidenta del Consell, Maite Salord, destaca les reunions amb agents per promoure el turisme gastronòmic, cultural i esportiu fora de la temporada alta

La presidenta de Menorca oferí un breu parlament en anglès a l'estand de les Illes Balears

  La World Travel Market de Londres va obrir les portes ahir per acollir una de les fires de turisme més importants del sector. Menorca, dins l’estand de les Illes Balears, hi és present a través de la Fundació Foment del Turisme i té una destacada presència i una agenda molt completa per donar a conèixer els valors alternatius de l’illa més enllà del sol i platja. Una promoció que cerca desestacionalitzar una temporada centrada en excés durant els tres més forts d’ocupació turística i oferir la possibilitat d’un turisme que pugui gaudir d’altres valors de l’illa fora de l’època estrictament estival.

 En aquest sentit, la presidenta del Consell, Maite Salord, present a la fira londinenca, va destacar des del mateix recinte firal les important trobades amb agents per mostrar i promoure un turisme diferent al típic de juliol i agost. Així la presidenta indicà la interessants reunions amb Jet2 i EasyJet, dues companyies que “connecten amb Menorca i que alhora són col·laboradores estratègiques per perllongar la temporada turística”, indica Salord. També remarcà la reunió amb la Food Travel Magazine, una revista especialitzada en el turisme gastronòmic i una de les millors del Regne Unit. La presidenta va fer menció, altrament, a la revista Better in winter (Millor a l’hivern) “per promocionar les Illes fora de la temporada alta i en el vessant més cultural i  esportiu”, apuntà la Maite Salord.


Maite Salord, parlant amb Francina Armengol, al costrat de Biel Barceló i altres autoritats


 A la jornada inaugural hi assistiren també la presidenta del Govern, Francina Armengol i el vicepresident, Biel Barceló, que juntament amb la presidenta menorquina, van recórrer els estands de la Fira, a més d’oferir un breu parlament a l’expositor propi.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada