divendres, 10 de juliol del 2015

No tenim cap full de ruta per a les eleccions estatals

MÉS per Menorca no ha iniciat cap debat intern ni cap procés de confluència de cara les eleccions generals

Arran d'una informació publicada avui per algunes mitjans de comunicació, en la qual s'afirma que MÉS per Menorca ha iniciat un debat intern sobre la confluència amb altres formacions d'esquerres per a conformar una candidatura unitaria, a l'estil de plataformes com "Ara en comú", els menorquinistes ACLAREN:

1. Que és falsa. MÉS per Menorca -cap òrgan de MÉS per Menorca- no ha iniciat un debat sobre com es presentarà a les eleccions generals.

2. Les decisions de MÉS per Menorca les pren MÉS per Menorca, una organització sobirana i menorquinista. Algú encara es pensa que MÉS per Menorca i MÉS per Mallorca són la mateixa organització en illes diferents, i no és així. Són organitzacions independents, amb estatuts diferents, amb assemblees diferents, amb coordinadors diferents, amb partits impulsors diferents, etc. que es relacionen en base al principi de confederació i de respecte orgànic. Les decisions de MÉS per Mallorca no afecten ni determinen ni influeixen en la decisió de l'assemblea de MÉS per Menorca, i a l'enrevés.

3. Només l'assemblea de MÉS per Menorca té la capacitat d'acordar processos electorals, siguin dels tipus que siguin.

4. I en aquest moment, l'assemblea menorquinista no ha acordat encara el seu full de ruta de cara a la convocatòria estatal.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada