dilluns, 5 d’octubre del 2015

La derogació de la Llei de símbols, un motiu de festa



PSIB-PSOE, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca, Podem i Gent per Formentera assenyalen que aquesta derogació simbolitza una victòria de la llibertat d’expressió i un reconeixement a la defensa de la llengua, el patrimoni, la cultura i la història


Demà, dimarts dia 6 d’octubre al Parlament balear tenim una cita amb la justícia, amb la llibertat i amb la dignitat. A les 16:00 es presenta el Projecte de llei que derogarà la funesta Llei de símbols, que es va treure de la màniga l’Executiu Bauzá per silenciar el rebuig a les seves polítiques contra la llengua i la societat.

En aquests moments cal recordar totes les entitats que varen fer pinya entre ciutadans i territoris, simbolitzada en el llaç, com entre d’altres: Joves de Mallorca per la llengua, Obra Cultural Balear, Assemblea de Docents, FAPA, STEI-I, FETE-UGT, FE-CCOO, Anpe, Plataforma Crida, Jubilats per Mallorca, Plataforma per la Llengua, Acció Cultural de Menorca, Acció Cultural del País Valencià, Federació de Pares i Mares de Menorca, Escoltes de Menorca, Aire Nou Bao, Institució Cultural de la Franja de Ponent, Institut d’Estudis Eivissencs, Institut d’Estudis del Baix Cinca, Associació Cultural dels Països Catalans i també Enllaçats per la llengua, entitat que va impulsar Miquel Albero, a qui volem recordar especialment, ja que malauradament no podrà viure la derogació de la llei contra la qual va lluitar.

PSIB-PSOE, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca, Podem i Gent per Formentera volem convidar totes aquestes entitats i la resta de la ciutadania a celebrar a les 18:00 davant del Parlament la derogació de la Llei de Símbols. També volem fer una crida a lluir novament els llaços per reivindicar la llibertat d’expressió i la nostra cultura. El símbol que va simbolitzar la lluita serà dimarts un símbol de celebració!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada