dissabte, 3 d’octubre del 2015

MÉS per Menorca creu que el PP hauria de demanar perdó per la Llei de símbols

Per a Nel Martí la Llei de símbols és una llei mordassa contra el català, contra els docents i contra la llibertat d'expressió


Dimarts que ve el Plenari del Parlament debatrà i votarà la derogació de la Llei de Símbols impulsada pel Govern Bauzá per a prohibir el llaç quatribarrat (convertit en símbol de la defensa del català) i limitar així la llibertat d'expressió a les escoles.

Per a MÉS per Menorca la Llei de símbols resumeix molt bé la legislatura Bauzá, "basada en la marginació del català, mesures repressives contra els docents (llistes negres, expedients a directors, etc.) i rebuig a qualsevol símbol de catalanitat", diu el diputat Nel Martí. Segons ha expressat el portaveu menorquinista, "el PP el que ha de fer és demanar perdó i col·laborar amb el govern per a redreçar tot allò que va deixar mal ferit amb la seua política autoritària". I açò vol dir "reconèixer que la Llei de símbols era una llei mordassa, que es va aprovar amb els advertiments d'inconstitucionalitat tant dels serveis jurídics del Parlament com del Consell Consultiu. Perquè és una llei que implanta la censura prèvia, prohibida tant en els tractats internacionals com en la Constitució Espanyola".

Finalment, el portaveu de MÉS per Menorca, recorda que el PP de la passada legislatura, amb Bauzá, va ser dur i injust amb els símbols de catalanitat i suau amb els símbols del Franquisme, no aprovant iniciatives per condemnar el règim totalitari i impulsar l'eliminació dels seus símbols.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada