dissabte, 7 de novembre del 2015

L'assemblea de Més per Menorca ha decidit avui aprovar per unanimitat els canditats al Congrés, Leonor Berja i Mariona Riera

Leonor Berja i Mariona Riera, elegides com a candidates al Congrés per unanimitat

L'assemblea de Més per Menorca ha aprovat avui per unanimitat els candidats al Congrés. Les menorquines Leonor Berja i Mariona Riera representaran Més a les properes Eleccions Generals. Leonor Berja té 38 anys, és des Castell i és professora al CEIP Ruiz i Pablo del municipi. Per la seva banda, la fornellera Mariona Riera, de 33 anys, és professora a l'IES Cap de Llevant de Maó. (Adjuntam foto de les dues candidates, Leonor -a l'esquerra- i Mariona -a la dreta).

Més per Menorca es presenta al Congrés com a MÉS, coalició integrada per Més per Mallorca i Més per Menorca. Cal destacar que per primera vegada s'obre la possibilitat de poder tenir una veu pròpia i menorquinista a Madrid per defensar els interessos de l'illa. En aquest sentit, Més per Menorca sempre ha prioritzat el transport aeri lligat a la millora de la connectivitat; el règim especial per compensar els costos de la insularitat; així com la millora del finançament amb l'objectiu d'aconseguir un efecte directe en la millora dels serveis bàsics: educació i sanitat.

Pel que fa al Senat, ahir es va fer entrega de la documentació per enregistrar la candidatura SOM MENORCA a través de la fórmula de coalició, integrada per PSM-Més per Menorca, Esquerra Republicana, Iniciativa-Verds, Equo, Esquerra de Menorca i molts independents. (Logotip al final de l'entrada)

En els propers dies SOM MENORCA presentarà als seus candidats al Senat.

Més per Menorca vol agrair l'esforç i la bona voluntat de Podem Menorca, Esquerra de Menorca i els partits de Més per tal de fer possible una candidatura unitària, menorquina i progressista en el Senat.




Es Mercadal, 7 de novembre de 2015

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada