dimecres, 11 de novembre del 2015

“Un aval val una veu”

MÉS per Menorca fa una crida als ciutadans i ciutadanes perquè avalin el projecte polític que defensarà els seus drets al Congrés dels diputats



Teniu en compte que podeu fer dos avals: un al Congrés i un al Senat, però només es pot avalar una candidatura a cada banda. N'hi ha prou que hi poseu les vostres dades i la vostra firma. Us pregam que deixeu en blanc el nom de la formació, ja que el nom oficial encara està pendent de confirmació.
MÉS per Menorca, integrat dins la candidatura de Més a les eleccions al Congrés de Diputats, té un objectiu el 20D: aconseguir fer història i que Balears tengui una veu independent i pròpia al Congrés dels Diputats. Antoni Verger, cap de llista per a les eleccions al Congrés per les Illes Balears, acompanyat per la menorquina Leonor Berja, de número dos, assumeix aquest repte amb ganes i il·lusió.
Per poder assolir aquesta fita, en tot cas, la llei exigeix als partits que no tenen representació al Congrés la presentació d'avals, com és el cas de Més. Així, s'enceta la campanya de recollida d’avals “Un aval val una veu”. La fita marcada per MÉS és la de sumar 4.000 firmes a totes les Balears, i a Menorca també es durà a terme. Un dels elements d'aquesta campanya serà el fet que les persones que signin es podran fer una foto amb el boli de Més firmant aquests avals i mostrar el suport públic a través de les xarxes socials.

MÉS té les mans lliures, sense dependències externes, per demanar al govern espanyol que complesqui els seus compromisos amb els ciutadans de les Illes. “Hem de ser a Madrid per millorar els recursos de què disposen les institucions d’aquí i per poder garantir la sanitat, l’educació i els serveis socials que la nostra societat mereix i que tant necessita en aquests moments”, assegura el cap de llista per al Congrés. Només amb més recursos es podrà impulsar un canvi de model econòmic que garantesqui un futur millor per a les Balears.

Moltes gràcies pel teu aval!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada