dimarts, 12 d’abril del 2016

Ruth Mateu, la nova consellera, es marca els primers objectius en transparència i cultura

Assegura que publicarà totes les despeses contretes a les conselleries encara que siguin mínimes. També iniciarà contactes amb els Consells per marcar l’agenda cultural

Ruth Mateu, Consellera de Participació i Cultura
 Ruth Mateu, la nova Consellera de Participació, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears, estrenà cadira ahir a la cambra autonòmica en la que fou la seua primera sessió plenària del Parlament.

 Mateu ja va presentar ahir dilluns en roda de premsa la imminent publicació de les despeses de totes les conselleries. I avui dimarts ha despatxat amb la presidenta del Parlament,. Xelo Huertas, el Projecte de Llei de l’Oficina de Lluita contra la Corrupció.

 Quant a les primeres accions de transparència en les despeses del Govern, assegurà que seran públiques molt prest. “despeses dels càrrecs públics;  viatges, regals, etc... seran publicades totes. No estam obligats per la Llei del Bon Govern a publicar les despeses inferiors a 500 euros, però anirem més enllà, perquè és una de les premisses de Codi Ètic que esperem poder aprovar en breu, que és la de fer públic totes les despeses, fins i tot si són d’un euro. Qualsevol despesa d’un conseller o director general serà publicada als webs de les conselleries”, va concretar Mateu.

 Per altra banda, la consellera també té preparats els primers objectius de treball immediat en matèria de Cultura i vol concretar diversos aspectes d’aquí a final de la legislatura. “És per açò que ja estic planificant unes trobades amb diferents sectors i també amb els Consell Insulars per poder marcar estratègies de cultura i definir aquest full de ruta per fixar-nos uns objectius clars”.

Més per Menorca



1 comentari :

  1. "Per altra banda, la consellera també té preparats els primers objectius de treball immediat en matèria de Cultura i vol concretar diversos aspectes d’aquí a final de la legislatura."

    Quins són?

    ResponElimina