diumenge, 8 de maig del 2016

L’assemblea acorda ampliar el termini un parell de dies més per acabar de definir l'opció electoral


Esperarà a les assembles de Podem i Esquerra Unida, que són aquest dilluns i dimarts, però no descarta obrir noves opcions

L’Assemblea de Més per Menorca, reunida, de nou avui vespre as Mercadal, ha acordat donar-se una parell de dies més per acabar de decidir la seua opció electoral per al proper 26-J.

El fet que les altres formacions amb les que havia mantingut converses de cara a una possible entesa electoral tenguin les seus assemblees aquest proper dilluns (Esquerra de Menorca) i Podem (dimarts-dimecres), ha fet entendre als assistents a la trobada d’ahir de donar un nou marge per saber si es pot arribar a un acord en els diferents front oberts, tant al Congrés com al Senat.

La novetat apareguda en l’assemblea d’avui, respecte a la celebrada ahir, és que ha sorgit una nova opció a les Illes Balears per al Congrés (la de Sobiranistes per les Illes) el que ha fet que també s’inclogui en el debat la possibilitat d’aquesta nova concurrència electoral.

Respecte al Senat, l’assembla de Més per Menorca esperà aquests dies per saber el posicionament de les altres forces d’esquerra per, en funció de les respostes, definir-se.

A tal efecte, també s’ha acordat celebrar una nova assemblea el proper dimarts dia 10 a les 20 hores as Mercadal.

1 comentari :

  1. Jo, que voleu que us digui, penseu-s'ho bé, per la meva part no ho veig gens clar. Els veig bastant fantasmes i força populistes. Es clar que encara veig pitjor els seus germans de Catalunya Sí Que Es Pot amb el seu poc concret dret a decidir.

    ResponElimina