diumenge, 9 d’octubre del 2016

La urgència en el projecte del Conservatori de Música de Menorca

Comunicat de premsa

El 2017 cal disposar d’un projecte i a partir de 2018 cal començar les obres de forma inexorable




  El passat divendres es van fer públiques unes declaracions del Conseller d’Educació i Universitat del Govern Balear sobre el calendari per a la rehabilitació de la Sala Augusta de Maó per acollir-hi el Conservatori de Música.

  Des de l’inici de la legislatura, la conselleria d’Educació ha tingut en cartera aquest projecte i s’ha compromès a desbloquejar-lo i a fer passes decisives cap a la solució d’un problema que fa anys que s’arrossega. En el darrer any s’han resolt dues qüestions decisives: la primera, la ubicació. En aquests moments, tots els actors implicats han assumit que la solució passa per ubicar el Conservatori a la Sala Augusta. Les diferències sobre aquesta qüestió eren un dels elements que actuaven com a excusa per a la paràlisi.   La segona qüestió resolta és la de l’assumpció per part de la Conselleria de la redacció del projecte arquitectònic.

  Per tant, hi ha una línia de treball clara que s’ha d’executar sense dilacions. A aquest efecte, instam a la Conselleria d’Educació a contractar la redacció  del projecte, de manera que estigui acabat dins de 2017.  Açò no és més que la plasmació dels acords assolits entre Conselleria i Ajuntament i dels que la premsa ja s’ha fet ressò arran de les visites del Conseller a Maó. Aquest compromís, per tant, ha de tenir plasmació en els pressupostos de 2017 i Més per Menorca estarà amatent a que així sigui.

  Així, el projecte arquitectònic ha de tenir-se llest durant el 2017, de manera que es conegui el cost estimat de les obres. A partir d’aquí, cal que les obres es puguin iniciar de forma inexorable el 2018. Des de Més per Menorca es treballarà en la línia d’assegurar que tant en els pressupostos de 2018 com en els de 2019  hi hagi partides suficients per executar les obres, d’acord amb el calendari previst en el projecte arquitectònic.


Més per Menorca


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada