divendres, 13 de gener del 2017

Més per Menorca demana als senadors autonòmics, Antich i Bauzá, que defensin la tarifa màxima de 30€

La coalició sol·licitarà la compareixença dels dos representants per conèixer la seva posició al respecte i perquè s’impliquin a favor de la iniciativa




  Arran de la tramitació a les Corts Espanyoles de la modificació del Règim Especial de Balears (REB) per establir la tarifa màxima universal de 30 euros, Més per Menorca demanarà la compareixença dels senadors autonòmics, Francesc Antich i José Ramón Bauzá, per conèixer les seves respectives visions sobre el tema i quina posició adoptaran en la corresponent tramitació de la Proposició de Llei, aprovada per unanimitat al Parlament de les Illes Balears. Alhora, la coalició menorquinista els vol sol·licitar que s'impliquin de valent en la iniciativa.

  El Grup Parlamentari de Més per Menorca, d'acord amb l'article 50 de l'Estatut d'Autonomia i l'article 189.8. del Reglament del Parlament de les Illes Balears, demana la presència d’ambdós senadors a l’hemicicle balear com a representants autonòmics a la Cambra Alta de Madrid, designats pel Parlament de les Illes Balears.

  La sol·licitud de compareixença és perquè puguin, sobretot,  informar de la seva activitat i postura en el Senat davant la modificació del REB quant a l’aplicació d’una mesura que ha de beneficiar i fer justícia en els costos que patim els illencs en els vols entre illes. Però, també, perquè puguin donar compte d'altres qüestions relacionades amb el transport aeri i marítim al nostre arxipèlag.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada